Our ‘happy families’

Reviews on Korall’s Kids Care are meant to share with other customers how they experienced a nanny service. Would you like to write a review? Thank you!

Reviews

No Title

Rated 5 out of 5
15 May 2023

We had only excellent experiences with Korall’s nannies, who are punctual, extremely professional and super open to accomodating needs of the child and family. Also playful, warm and reliable. It’s never easy to leave babies with a relative stranger, but we found ourselves very reassured. Would really recommend.

Giulia

No Title

Rated 5 out of 5
22 February 2023

Elke ouder vindt het spannend om zijn kind voor het eerst bij “vreemde” achter te laten. Maar bij deze meiden was dit gevoel gelijk weg! Een rustige benadering en ze laten de kids gewoon zichzelf zijn. Mooi om te zien hoe de kindjes hierop reageren. Hailie vond het veel te gezellig en wilde niet meer weg. Stiekem wil ik zelf ook nog eens deelnemen aan het Koral Kids Team. Wie weet in de toekomst. Voor nu heel fijn om te weten bij wie we terecht kunnen als we eens een avondje wegwillen.

Marissa Ros

No Title

Rated 5 out of 5
21 February 2023

De rust en positiviteit die Korall en haar nanny’s uitstralen is aanstekelijk, niet alleen voor de kinderen maar eigenlijk voor iedereen om hen heen. Je kunt zien dat Korall veel tijd en energie heeft gestoken in het vinden van nanny’s die haar passie voor kinderen delen en uitdragen.

Het is leuk om te zien hoe kinderen reageren op de nanny’s en zich zo snel op hun gemak voelen.

Korall is echt een voorbeeld van de juiste persoon op de juiste plek.

Marie-Ange

No Title

Rated 5 out of 5
21 February 2023

Ik werk nu een tijdje bij Korall’s Kids Care en ik vind het ontzettend leuk!

Ik was op zoek naar een vast gezin en Korall heeft mij echt perfect gematcht aan een gezin waar ik nog steeds heel blij mee ben. Ook flexibel oppassen behoort tot de mogelijkheden en Night- of Event Nanny, dus geen dag is hetzelfde 🙂

Je kan bij Korall altijd terecht voor vragen of tips en ze denkt ontzettend fijn met je mee.

Al met al ben ik super blij en enthousiast dat ik een nanny voor Korall’s Kids Care mag zijn!

Mae

No Title

Rated 5 out of 5
20 February 2023

De meiden van KKC zijn rustig en weten énorm goed wat ze doen. Ons meisje voelde zich gelijk op haar gemak en ondanks dat ze verlegen is aangelegd ging ze gelijk knuffelen, op schoot zitten en lekker spelen. KKC geeft ons een vertrouwd en veilig gevoel!

Kim

Write a review